Zámbó Jimmy középső fia úgy érzi, az RTL becsapta őket

Zámbó Jimmy Kiakadt Zámbó Szebasztián RTL A király hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb indulatokat vált ki a Zámbó családból A Király című sorozat, most Jimmy középső fia, Szebasztián nyilatkozott felháborodva.

"A RTL nagyon becsapott engem. Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint becsapva érzem magam! Csak haraggal tudok erről beszélni" - kezdte Szebasztián a Borsnak. "Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón meg fognak emlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, és ezután aláírtuk a szerződést" - folytatta.

Szebasztián hozzátette, hogy a sorozatot készítő úriember nem érti, hogy a Zámbó család tagjai miért háborodnak fel, amikor ő hűen ábrázolta az édesapát.

"Hűen nem ábrázolt ő semmit! A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció! Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép igazság az nem kell! Márpedig szerintem az igazság sokszor izgalmasabb, mint a hazugság" - mondta, majd arról is beszélt, ő milyennek ismerte az édesapját. Karakán személyiségként írta le, aki perfekcionista volt, és Szebasztián úgy érzi, ezért érezhették azt páran, hogy nehéz volt vele dolgozni.

"Ráadásul apukám nem volt alkoholista! Nincs olyan képkocka a sorozatban, ahol ne lenne alkohol a kezében! Én vele ébredtem, vele feküdtem, de a hétköznapokban sosem láttam, hogy ivott volna. A sorozatból az sem jön át, mennyire családcentrikus volt. Van néhány jelenete Krisztiánnal, de azt nem mutatják meg, hogy az egész családért mennyit tett, ahol tudott, segített. Számára az volt a lényeg, hogy boldogok legyünk. A sorozatban bemutatott ember csak önmagával foglalkozik, ami nem igaz. Számára a szeretet volt az első számú, mint ahogy számomra is" – mondta Jimmy fia, aki a Facebookon verset is írt édesapjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.