Jolly megelégelte, hogy hazugságokat írnak róla: bíróságra megy

Forrás: Jolly / Instagram -
apa bíróság per Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly úgy döntött, bíróságon tisztázza magát és az édesapját.

A napokban röppent fel a pletyka, hogy Jolly szülei nehéz körülmények között élnek, miközben gyermekük luxusban éli az életét, és feléjük sem néz. A zenész azonnal cáfolta a híreket, bár bevallotta, hogy volt időszak, amikor apja alkoholproblémái miatt eltávolodtak egymástól, de ez már a múlt. Jolly igyekszik mindenben támogatni a szüleit, nemrég például abban, hogy új ingatlanba költözhessenek.

Azonban a zenész nem tudott szó nélkül elmenni a kamuhírek mellett, ezért feljelentést tett, és tisztázni akarja a nevét.

Jolly Forrás: Jolly / Instagram

"Nagyon kemény harcra készüljön mindenki, aki hazugságokat ír rólunk! Megelégeltem ezt az egészet, a végsőkig el fogok menni az ügyvédemmel, kerüljön ez bármibe is. Még egyszer nem hagyom, hogy engem és a családtagjaimat, a jó hírnevemet besarazza, ezért ha kell, a tűzbe megyek. Hamarosan a bíróságra megyünk, büntetőügyben fogunk találkozni. Le vannak mentve a kommentek és a megjelent kamuhírek is" – idézi a Ripost az énekest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.