Molnár Gusztávnak üzent a barátja: "Mindenben mellette állunk és támogatjuk"

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv elvonó barát rehab L. Péterfi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elvonókúrán lévő Molnár Gusztávnak egy barátja üzent: mellette állnak. 

Molnár Gusztáv problémái miatt két hónapja vonult be a rehabra, két barátja vitte oda őt. A színész már olyan rossz állapotban volt, hogy orvosai azt mondták, ha így folytatja, egy hónapja van csak hátra. Mostanra már látszik, hogy jobban van. Az intézet közzétett ugyanis egy fotót, amelyen a színész is látható.

Molnár Gusztávnak üzent barátja Instagram / Molnár Gusztáv

Barátja, L. Péterfi Csaba örül a pozitív változásnak, szerinte Gusztávnak van esélye arra, hogy visszafogadja őt a szakma. "Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca. Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést, akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton. Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk. Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz" - mondta a Borsnak Csaba.

"Ő egy nagyon érzékeny művészember, akinek már a hirtelen jött sikert is nehezen sikerült feldolgoznia. Majd amikor jött a pandémia, minden megváltozott, hirtelen elmaradoztak a munkái, és légüres térbe került. Bár nagyon sokan próbáltunk neki segíteni, ő sajnos az ivásba menekült. Ha visszaemlékszünk, más színész is volt már hasonló helyzetben, és még olyan sokan vannak, akik ugyanezt az utat végigjárják, csak épp nem tudódik ki a dolog. A művészvilág ebből a szempontból megértőbb, elfogadóbb, Gusztáv számára sem lesz akadály, hogy a démonjai legyőzése után újra bizonyítsa a tehetségét" - mondta a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.