Kiderült, miért maradt el L.L. Juniornak és feleségének első válóperes tárgyalása

Forrás: RTL Klub -
válás Körtvélyessy Kinga tárgyalás válóper halasztás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta húzódik már a tárgyalás előkészítése, a napokban mégsem került sor az első meghallgatásra, mivel az egyik fél halasztást kért a bírótól.

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának január 25-én, szerdán kellett volna először megjelennie a bíróságon, de elnapolták a bontóper tárgyalását. A házaspár kisebb-nagyobb megszakításokkal három évig volt együtt, végül közösen döntöttek a különválás mellett. A gyermekelhelyezés kérdésében nincs köztük vita, ám az anyagiak elosztása már problémás.

Forrás: RTL

A válóper első tárgyalási időpontját lemondták, ám ez nem közös döntés volt. A Bors felkereste Kinga ügyvédjét, dr. Hyross Virágot, hogy megtudják, miért került sor a halasztásra. A jogi képviselő pedig elárulta, hogy nem ők, hanem Juniorék kérték az elnapolást. A következő, azaz első tárgyalásra hetek múlva kerülhet sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.