A Wizz Air egyik budapesti járatán verekedett egy magyar utas: 18 órát késett a gép

verekedés Wizzair Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dzsiddából Budapestre induló járat 18 óra késéssel ért földet. Az oka az volt, hogy a járat egyik magyar utasa verekedni kezdett. 

A Wizz Air Dzsidda-Budapest járatán szabadult el a pokol: az egyik magyar állampolgárságú utas verekedni kezdett. A vita oka egyelőre tsiztázatlan, annyit lehet tudni, hogy az illető rátámadt egyik utastársára, amikor a gép Kairó felett repült át, majd a személyzet egyik tagját is megütötte.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A járat kapitánya a gép azonnali divertálását rendelte el Egyiptom fővárosának repülőterére. A verekedő utast lekötözték, de csak 2 órával a leszállást követően távolították el a gépről. Mivel a járat személyzetének munkaideje a végéhez közeledett, a repülőgép Budapest helyett a ciprusi Larnaca irányába indult tovább. Az utasokat buszokkal szállodákba szállították. A gép végül az eredetileg tervezett 11:30-as felszálláshoz képest 3 óra késéssel kezdte meg útját Budapestre, ahol 16:30 előtt pár perccel szállt le. A három kontinensen át tartó utazás összesen 18 órás késéssel zárult - írja a Budflyer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.