Árulja budai luxusvilláját Galambos Lajos

Forrás: -- -
Sas-hegy Galambos Lajcsi villa eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár 400 millió forintot is érhet Galambos Lajos Sas-hegyen található luxusvillája. A trombitaművész korábban úgy nyilatkozott, szeretne ideköltözni családjával, most azonban eladásra kínálja az ingatlant. 

A Sas-hegyen hatalmas villa előtt van kint az eladó tábla. Információk szerint Galambos Lajos az ingatlan tulajdonosa.

"Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban. Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb"

– mondta a Blikknek Galambos Lajos.

Árulja budai luxusvilláját Galambos Lajos Forrás: --

Hozzátette, hogy jelenleg boldogasszonypusztai házát is árulja, ha sikerülne eladnia, akkor a fővárosba költözne a gyermekeivel, ahol lenne elég hely a két fia és a lánya számára otthonnak és irodának is.

"Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen szembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.