Kingával közös gyermekükért harcol L.L. Junior

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/ -
Dominika vagyonmegosztás gyerekelhelyezés Körtvélyessy Kinga Dárdai Blanka válóper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a vagyonról, a gyermekelhelyezésről sem tud megegyezni L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. A zenész több időt szeretne kislányukkal tölteni, tehát nem akar hétvégi apuka lenni.

"Junior rajong a gyermekeiért, akikkel minél több időt együtt szeretne tölteni. Lacikával sok közös programjuk van, és ugyanígy szeretne a 'kis szerelmével', Lilivel is lenni. Ehhez azonban beadványt kellett írnia, hiszen a kislány édesanyja is magának szeretné a gyermeket. Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi" - nyilatkozta a Borsnak a házaspár közeli barátja.

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

A gyerekelhelyezés mellett a vagyonmegosztás is problémás: egy közel 300 milliós törökbálinti ingatlan a tét, amely Kinga nevén van, így kérdés, az árát megfelezi-e a zenésszel.

Junior, aki egyébként párra talált Dárdai Blanka személyében, egy ideje Dominikán dolgozik, így olyan hírek is felröppentek, hogy kapcsolatuk véget ért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.