Megtalálták a török földrengésben eltűnt színésznőt

Forrás: Cansu Dere/Instagram -
Szulejmán (sorozat) földrengés Cansu Dere törökországi földrengés Török-szíriai földrengés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel ezelőtt keltek szárnyra azok a pletykák, miszerint eltűnt a Szulejmánból ismert Cansu Dere. A színésznő napokon át nem adott magáról életjelet, ám most végre kiderült, mi volt mindennek az oka.

Cansu Deréért világszerte ezrek izgultak, ugyanis napokon át nem jelentkezett sem közösségi médiás felületén, sem a sajtóban. Egyedül egy forrás állította, hogy a színésznő életben van, de ezt senki nem tudta megerősíteni. Dere azonban most életjelet adott magáról és kiderült, hogy azért nem volt aktív az interneten, mert egy önkéntes csapat részeként segíti a mentésben résztvevők munkáját.

Cansu Dere Forrás: Cansu Dere/Instagram

"A valódi ok, amiért nem jelentkezett, az az, hogy a Disney Törökország csapatánál önkénteskedik. A színésznő néhány önkéntes videóban is feltűnt a napokban" – írja az rtl.hu török forrásokra hivatkozva.

A törökországi-szíriai földrengésben eddig több mint 40 ezer ember vesztette életét és folyamatosan nő az elhunytak száma, mivel rengeteg épület megsemmisült, a romok pedig maguk alá temették az áldozatokat. Az elhunytak között van a Remények földje című török sorozat egyik színésze, Emel Atici és lánya is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.