13 éves diáklányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár

Forrás: Shutterstock -
történelemtanár Békés vármegye szexuális bűncselekmény diáklány pedofilia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vádakkal kell szembenéznie egy magyar pedagógusnak, akit azzal gyanúsítanak, hogy lefeküdt tizenéves diákjával. A lány nevelőapja állítólag tudott a szexuális bűncselekményről, sőt a pletykák szerint ő maga szolgáltatta ki lányát a pedofil tanárnak.

A Békés vármegyében található egyik általános iskolában dolgozott az a történelemtanár, akit nemrég őrizetbe vett a rendőrség szexuális bűncselekmény gyanúja miatt. A helyi rendőrség megerősítette a Pesti Srácok információit, sőt azt közölte a lappal, hogy két férfi letartóztatását rendelték el. A másik férfi vélhetően a kislány nevelőapja, és vele kapcsolatban is felmerült, hogy zaklathatta a gyermeket.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A portál forrásai szerint a 13 éves kislányt az édesanyja az előző párjánál hagyta, és a gyermek évek óta együtt él a mentális zavarokkal küzdő férfival. Olyan vad pletykák is napvilágot láttak, miszerint a nevelőapa pénzért adhatta át a gyermeket a pedofil hajlamú történelemtanárnak. A pedagógust kiváló tanárnak tartják, de az utóbbi időben egyre zűrösebb életet élt, és a felesége is elhagyta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.