Megszólalt a nyomozó: kiderült, hogy nem a lengyel lány az eltűnt Madeleine McCann

eltűnés nyomozó DNS-teszt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt fordulat állt be a Madeleine McCann üggyel kapcsolatban: egy fiatal nő ugyanis azt állította, hogy ő maga Madeleine McCann.Egy nyomozó szerint azonban kizárt, hogy ő lenne az évekkel ezelőtt eltűnt lány. 

Az egész világ foglalkozott, és foglalkozik a mai napig a 2007-ben eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyével. A gyerek Dél-Portugália egyik üdülőközpontjából tűnt el, és azóta sem tudni, mi történt vele, ahogy azt sem, hogy életben van-e, vagy meghalt.

A 15 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine feltételezett gyilkosa jelenleg is börtönben van, az azonban, amit egy fiatal nő állít, minden eddigi nyomozási eredményt megváltoztathat. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Wendell ugyanis azt állítja, hogy ő Madeleine. Az eltűnt gyerek szülei beleegyeztek abba, hogy a lány DNS-tesztet csináltasson.

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót

Francisco Marco, egy magándetektív, aki a Maddie utáni kutatást vezette, azt mondja, olyan elemzést végzett, amely kizárja annak lehetőségét, hogy Wendell volna az eltűnt lány

- írja a Mirror.

A nyomozó egy biometrikus tesztet végzett el, és nem talált hasonlóságot Madeleine és Julia vonásaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.