Tizennégy év után erre szánta rá magát a tragikus körülmények között eltűnt Madeleine McCann édesanyja

Forrás: AFP/Joe Giddens -
eltűnés nyomozás Kate McCann Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Madeleine McCann 2007-ben eltűnt, édesanyja, Kate háziorvosként dolgozott.

Tizennégy év kellett ahhoz, hogy Kate McCann feldolgozza azt, ami kislányával, Maddie-vel történt. A lányka még 2007-ben tűnt el nyomtalanul Portugáliában, és minden valószínűség szerint meg is halt.

A szülőket nem csak az taszította a mélybe, hogy imádott lányuk eltűnt, de az is, hogy a hatóság évekig nyomozott utánuk, sokáig ugyanis őket gyanúsították kislányuk eltüntetésével. A tragikus eset a tavalyi évben rengeteg fordulatot tartogatott, a kislányt júniusban halottnak nyilvánították, bár a teste sosem került elő, illetve elfogtak egy feltételezett elkövetőt is.

Úgy fest, a gyászoló édesanyának ez a sok fordulat egy kicsit segített feldolgozni a traumát, a Daily Mail információ szerint ugyanis Kate 14 év után újra munkába állt egy koronavírus-osztályon, és ott teljesít szolgálatot. Kate férje, Garry szintén a leicesteri kórházban dolgozik, ő kardiológusként.

Kate és Jerry McCann. Forrás: AFP/Joe Giddens

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.