"Egy diplomás titkosügynök" - G.w.M ismét a gyerekei anyját gyalázza

vita Mercedes G.w.M Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és volt felesége, Nagy Melanie között nem csitul a botrány: ezzel vágott vissza a rapper. 

Újra és újra felizzik G.w.M és volt párja között a vita, ami főként az interneten, a nagy nyilvánosság előtt zajlik. A rapper nemrég azalatt a fotó alatt gyalázta Melanie-t, ami róla és Kulcsár Edináról készült az esküvőjükön. Akkor elmondta, miért nem vette el annak idején gyerekei anyját. "Megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba" - írta a többi között.

G.w.M ismét megszólalt gyerekei anyjáról Forrás: G.w.M/Instagram

Erre reagálni Melanie nem szeretett volna, de nem sokkal később közzétette, hogy eladó az autója. A hirdetés szövege sokaknak szemet szúrt. "Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban" - írta G.w.M exe. A rapper nem ment el emellett szó nélkül, újabb szennyest teregetett ki. Most azt állítja, Melanie nem mond igazat a végzettségéről.

"Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? - idézi a Bors a rappert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.