Egy utcán sétáló nőre támadt rá egy 30 kilós kutya Budapesten - Fotók

Forrás: Thinkstock -
Budapest kórház kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes nappal az utcán támadt egy utcán sétáló nőre egy 30 kilós nagytestű kutya. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

Az áldozat, Emperger- Siklósi Kata kutyatrénerként dolgozik, aki előzőleg már többször is látta az agresszív négylábút, sőt saját kutyáját engedte már vele játszani.

"Mentem a szokásos útvonalon, ahol egy kisbolt mellé, ki volt kötve egy nagytestű, keverék kutya; ezt észlelve a kutyától még messzebb mentem és minimális irányt váltottam, hogy kikerüljem az egész kisboltot, abban a pillanatban a kutya megugrott, a karabiner kioldott és az eb nekem ugrott"

- nyilatkozta Kata a Ripostnak.

Egy utcán sétáló nőre támadt rá egy 30 kilós kutya Budapesten - Fotók Forrás: Thinkstock

"Próbáltam határozott maradni és úgy helyezkedni, hogy minél kevésbé tudjon elérni. Többször belekapott a kabátomba, egyszer majdnem el is estem! Közben hangosan kiabáltam. "Menj innen!" ; ez némiképp kizökkentette, de közben elém került és újra nekem ugrott, ekkor harapott a combomba, majd utána a kezemre is ráfogott. A gazdája ekkor jött ki a kisboltból és végre megfogta a kutyát."

A támadást követően együtt mentek el a sebészetre, ahol szerencsére nem volt szükség a veszettség elleni védőoltás beadására.

Az áldozat sérüléseiről készült fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.