"Mindenki rendes, jó fej" - Gáspár Evelin gyakornokként dolgozik a Sztában sztár műsorában

TV2 gyakornok Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a TV2 gyakornokaként dolgozik: a Sztárban sztár versenyzőit is kiszolgálja, ha épp arra van szükség. 

"Tavaly szeptember óta tanulok a TV2 Akadémián, jelenleg pedig a gyakorlati időmet töltöm" - árulta el Gáspár Evelin, aki hétfőtől péntekig iskolába jár, de hétvégén sem pihen. A párjával most nehezen tudják összeegyzetetni az időbeosztásukat, de ennek ellenére Evelin élvezi a munkát. Arról is beszélt, pontosan mit kell csinálnia.

Gáspár Evelin a TV2-nél gyakornok Forrás: Instagram

"Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket" - árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.