Ben Affleck végre megszólalt a Grammy-gálán történtekről: ez a magyarázat

Forrás: Shutterstock -
Ben Affleck Grammy-gála Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck részt vett Jennifer Lopezzel a Grammy-gálán és úgy tűnt, egyáltalán nem élvezi. Most végre elárulta, mi is történt valójában. 

Futótűzként terjedtek Ben Affleckről a Grammy-gálán készült felvételek, ugyanis úgy tűnt, hogy a sztár egyáltalán nem élvezi a rendezvényt. Feleségét, Jennifer Lopezt kísérte el, és minden szem rájuk szegeződött; erre azonban a színész nem volt felkészülve. Sokáig nem kommentálták a róluk készült videókat, teret adva így a feltételezéseknek és pletykáknak, de Ben Affleck most tiszta vizet öntött a pohárba.

Ben Affleck megmagarázta, mi történt a Grammy-gálán Forrás: Shutterstock

"Ránk közelített a kamera, de nem tudtam, hogy veszik is. Odahajoltam Jenniferhez és azt mondtam neki: »Amint elindul a felvétel, elhúzódom kicsit, hagyom, hogy Trevor mellett legyél.« Erre azt mondta: »Jobban teszed, ha nem hagysz itt!« Ez olyan feleség és férj közötti dolog" - magyarázta Ben. Leszögezte: jól érezte magát az eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.