Ben Affleck pár évvel ezelőtt őszintén felvállalta, hogy alkoholizmussal küzd, és hiába sikerült leszoknia, mindig visszaesett. Sokan reménykedtek abban, hogy Jennifer Lopezzel kötött házassága végre a jó útra terelheti a színészt.

Affleck is részt vett az idei Grammy-díjátadón, méghozzá felesége, Jennifer Lopez oldalán. A párról az este során rengeteg felvétel készült, melyek azóta vírusként terjednek az interneten, ugyanis Ben arcán meglehetősen furcsa kifejezés tükröződik. Nem beszélve arról a közjátékról, amikor Ben valamit súgott Jennifer fülébe, az énekesnő ezután enyhén megpaskolta férjét, majd amikor észrevette az őket mutató kamerát, furcsa arcot vágott.

A rajongók most azt találgatják, milyen szavak hagyhatták el Ben és Jennifer száját, és vajon miért viselkedhetett furcsán Affleck a díjátadón. Egyesek szerint a színész többet ihatott a kelleténél, és újra felröppentek a pletykák, hogy nem sikerült leszámolnia a démonaival és visszaeshetett az alkohol fogságába. Erre azonban egyelőre nincs bizonyíték.