Újabb magyar sztárpár jelentette be, hogy válnak: Kollányi Zsuzsi és férje így döntöttek

Forrás: Life TV -
házasság válás férj Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi és férje három gyerek után döntöttek úgy, hogy elválnak. Közösségi oldalán jelentette be az énekesnő.

Nemrég Peller Anna és Lukács Miki jelentették be, hogy elválnak, most pedig Kollányi Zsuzsi közölte, véget ért a házassága. Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt a követőivel.

Kollányi Zsuzsi és férje válnak Forrás: Life TV

"Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb. Kérem a média munkatársait, hogy mind őt, mind engem hagyjanak békén ezzel kapcsolatban, nem szeretnénk róla a továbbiakban nyilatkozni. Felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnénk elrendezni a magunk és a gyermekeink életét. Köszönjük" - írta Kollányi Zsuzsi az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.