Hazánkba látogat Jane Goodall, a világhírű kutató

Fotó / Brittanica -
Jane Goodall gorilla kutató majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Goodall főemlőskutató, környezetvédő május 9-én mutatja be Magyarországon A remény könyve című új kötetét és előadást is tart az ELTE Lágymányosi Campusán.

Jane Goodall évtizedekkel ezelőtt, az afrikai vadon pusztulását látva kezdte meg utazásait, hogy felhívja a figyelmet a Földet érintő problémákra, a fogyasztói szokások környezetkárosító hatásaira - olvasható a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében.

Az aktivista négy év után újra Budapestre érkezik a Central Könyvek, az általa alapított és a nevét viselő intézet meghívására, hogy előadást tartson és bemutassa a kötetét.

Jane Goodall Fotó / Brittanica

A könyvben a természetnek szentelt életútján szerzett tapasztalatait adja át, és bár a bioszféra helyzetét ő is sötéten látja, pozitív példákkal és sikeres természetvédelmi akciók történeteinek elmesélésével igyekszik megmutatni, hogy mindig van remény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.