Harry herceg visszatért Londonba: az igazáért veszi fel a harcot

Forrás: MTI/AP-PA/Jordan Pettitt -
London bíróság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg II. Erzsébet temetése óta nem járt Angliában, de most váratlanul visszatért: ez az oka. 

Harry herceg visszatért Londonba, de nem azért, hogy meglátogassa a családját. A londoni legfelsőbb bíróságra tartott, ugyanis több hírességgel együtt számos brit napilap ellen indítottak pert. Elton John és férje, David Furnish, Elizabeth Hurley és Sadie Frost színésznő is csatlakoztak az eljáráshoz.

London, 2023. március 27. Harry herceg, III. Károly brit király másodszülött fia a londoni királyi bíróságra érkezik 2023. március 27-én. Forrás: MTI/AP-PA/Jordan Pettitt

A csoport által benyújtott keresetben a felperesek azt állítják, hogy a magánélet durva megsértésének áldozatai lettek. Többek között lehallgató készülékeket helyeztek el az autóikban és az otthonukban, magántelefon hívásaikat rögzítették és visszaéltek a személyes adataikkal. Az Associated Newspapers Limited, a Daily Mail, a Mail on Sunday és a Mail Online kiadója még okróberben elutasította a vádakat: a hétfői előkészítő ülésen a kiadó ügyvédei azzal érveltek, hogy a keresetet túl későn indították - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.