Összeveszett Tóth Andi és Marics Peti? Fagyos volt közöttük a hangulat a Sztárban sztár alatt

Forrás: Bors -
Sztárban sztár Marics Peti veszekedés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak feltűnt, hogy Tóth Andi és Marics Peti között fagyos volt a hangulat a Sztárban sztár elő show-ja alatt.

Többen is aggódtak azért, hogyan viselkedik majd Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban sztár élő műsorai alatt, majd kiderült, hogy a szerelmespár még csak nem is ül egymás mellett. Marics Peti korábban elárulta, így ugyan nem tudnak egymással foglalkozni, de ezzel nincs problémája, sőt, így maximálisan a produkciókra tudnak koncentrálni. A legutóbbi adás során azonban sokaknak úgy tűnt, mintha vihar lenne a paradicsomban: erről árulkodott a pár testbeszéde.

Marics Peti és Tóth Andi között állítólag fagyos volt a hangulat Forrás: Bors

"Összevesztek?" - tette fel a kérdést egy a stúdióban ülő néző a Blikk szerint, amire egy stábtag válaszolt. "Csak rájuk kell nézni" - mondta az illető. A produkciók értékelésében sem értettek egyet, Marics Peti szerint más szempontok szerint pontoznak. "Ő szereti teljes mértékben kisarkítani lexikális tudásra, szakmai hozzáértésre a produkciókat, én meg szeretem azt, ha például a klip hangulata átjön, az érzésre figyelek" - mondta az énekes. A fiatalok a pletykák szerint a színfalak mögött sem töltöttek el sok időt együtt. "Nem tudom, mi a probléma, de eléggé fagyos volt köztük a hangulat, Tóth Andi nehezen tudta leplezni, hogy valami nem stimmel, de próbáltak mindketten civilizáltan viselkedni és nem behozni a stúdióba a problémáikat. Ez csak azért nehéz, mert Andinak minden az arcra van írva" - mondta egy stábtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.