Vannak olyan szakmák, amelyeket bármelyik országban lehet végezni. Nincsenek helyhez vagy éppenséggel speciális szakmai tudáshoz kötve. Nem tartozik ezek közé a jogi terület, melynek szabályai országonként, de van, hogy régiónként is eltérőek. Ezért sem lenne egyszerű Zimány Linda számára, hogy az Egyesült Államokban kezdjen új életet.

A modellként megismert jogász nemrég meglátogatta egyik barátnőjét a napsütéses Miamiban. Nemcsak azért utazott, hogy találkozhasson az ismerősével, hanem, hogy magába szívhasson egy kis napsütést így a borongós télvégi magyar napok után. Mint mondja, ő egy igazi nyári lány, akire hatással van az időjárás.

Az utazás kapcsán ismét foglalkoztatni kezdte a kérdés, hogy milyen lenne új életet kezdeni a tengerentúlon, ám az ő esetében, jogász végzettséggel ez nem lenne könnyű.

"Az ügyvédi pályámmal sok mindent nem tudok kint kezdeni, mert ugye más a jogrendszer, angolszász jogrendszer van. Gyakorlatilag teljesen újra kéne csinálnom mindent, legalábbis a szakvizsgákat. Úgyhogy az megint tíz év lenne, ahhoz meg már nem vagyok annyira fiatal" – idézi a Blikk Lindát, aki az RTL Reggeliben mesélt az amerikai kalandról.

Az amerikai álom azonban csábító, ugyanis odakint nem ismerik őt, és ezért ismerkedni is fesztelenebbül tud: "Valahogy nyitottabb vagyok az emberekre, nagyon érdekes. Biztos bennem is van ilyen szorongás, nem kicsi szorongás az itthoni életben az ismertségem miatt. És ez kicsit feloldódik kint."