Zimány Linda az amerikai újrakezdésről: "Gyakorlatilag teljesen újra kéne csinálnom mindent"

párkapcsolat Egyesült Államok Amerika Zimány Linda ismerkedés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan szakmák, amelyeket bármelyik országban lehet végezni. Nincsenek helyhez vagy éppenséggel speciális szakmai tudáshoz kötve. Nem tartozik ezek közé a jogi terület, melynek szabályai országonként, de van, hogy régiónként is eltérőek. Ezért sem lenne egyszerű Zimány Linda számára, hogy az Egyesült Államokban kezdjen új életet.

A modellként megismert jogász nemrég meglátogatta egyik barátnőjét a napsütéses Miamiban. Nemcsak azért utazott, hogy találkozhasson az ismerősével, hanem, hogy magába szívhasson egy kis napsütést így a borongós télvégi magyar napok után. Mint mondja, ő egy igazi nyári lány, akire hatással van az időjárás.

Az utazás kapcsán ismét foglalkoztatni kezdte a kérdés, hogy milyen lenne új életet kezdeni a tengerentúlon, ám az ő esetében, jogász végzettséggel ez nem lenne könnyű.

"Az ügyvédi pályámmal sok mindent nem tudok kint kezdeni, mert ugye más a jogrendszer, angolszász jogrendszer van. Gyakorlatilag teljesen újra kéne csinálnom mindent, legalábbis a szakvizsgákat. Úgyhogy az megint tíz év lenne, ahhoz meg már nem vagyok annyira fiatal" – idézi a Blikk Lindát, aki az RTL Reggeliben mesélt az amerikai kalandról.

Az amerikai álom azonban csábító, ugyanis odakint nem ismerik őt, és ezért ismerkedni is fesztelenebbül tud: "Valahogy nyitottabb vagyok az emberekre, nagyon érdekes. Biztos bennem is van ilyen szorongás, nem kicsi szorongás az itthoni életben az ismertségem miatt. És ez kicsit feloldódik kint."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.