Sokat csalódott Zimány Linda, de ma már tudja kezelni a bántásokat és a rosszindulatú embereket

bántás modell párkeresés csalódás jogász Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenévesen lett ismert Zimány Linda, aki karrierje első évtizede alatt nem vette észre a negatív hangokat, ám ahogy felnőtt, egyre inkább meghallotta a bántásokat.

Ahogy telt az idő, azt vette észre, hogy lassan már csak a kritikát és a rosszindulatot veszi észre, és ez nagy nehézségeket okozott neki.

Zimány Linda Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Azt veszem észre az utóbbi időben, hogy az emberek egyre jobban az interneten töltik a szabadidejüket, és általában másokkal foglalkoznak, más életével. Nyilván így egyszerűbb is továbblépniük a saját problémáikon" - mondta el véleményét a mai kor kommentkényszeréről az egykori modell, hozzátéve, hogy aggódik amiatt, mi lesz, amikor gyermeke lesz, ezért nagyon fontosnak tartja az edukációt, a gyerekek felkészítését a social media világában való kommunikcióra is.

Linda próbálja kizárni a kommenteket, nem olvasni azokat, és már nem is érinti meg annyira az indokolatlanul negatív vélemény, mint korábban.

Nem tudja elképzelni, hogy a social mediában találjon magának párt, annak ellenére, hogy civil ismeretségi körében erre már volt példa. Ám a modell számára nehéz bizalmat szavazni bárkinek, aki így próbálkozik nála, legyen akármilyen kedves, aranyos az illető.

A ma már jogászként tevékenykedő Linda legszívesebben személyesen ismerkedik, úgy érzi, ő abban jó:

"Nekem éreznem kell a másik energiáját, meg kell ismernem, tudni kell vele kommunikálni" - mondta el Linda a Mokkában, ahol azt is elárulta, hogy a hosszú kapcsolatok híve, mert a szüleitől is ezt látta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.