Berki Krisztián sírját megtépázta a viharos szél

Fotó: Koncz Márton -
sírhely nyughely Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián sírhelyét alaposan megtépázta az ítéletidő. 

Berki Krisztán 2022. május 6-án távozott az élők sorából tragikusan fiatalon, 41 évesen. A Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, sírhelyét azonban alaposan megtépázta a viharos időjárás. Erről a Bors olvasója számolt be.

Berki Krisztián sírját megtépázta a viharos szél Fotó: Koncz Márton

"Még kedden is nagyon fújt a szél a temetőben, alig tudtam közlekedni. Próbáltam talpon maradni és eljutni az elhunyt rokonom sírjához, ekkor láttam meg Berki Krisztián sírját. Tudom, hogy nagyon megosztó személyiség volt, én mégis érdeklődéssel olvastam a róla szóló híreket, és nagyon sajnálom azokat, akiket maga után hagyott. Szörnyű, hogy még csak 41 éves volt, tele tettvággyal. A sírja tele volt virággal és szalagokkal. Sajnos, a vihar nem tett neki jót, bár szerencsére hamar helyre lehet hozni, ha valaki veszi rá a fáradságot" - árulta el az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.