Kitálalt Beatről az egyik ismerőse: "Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki"

Forrás: L.L. Junior Instagram -
Fekete Vonat pénz Beat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fekete Vonat rappere, Beat kudarcba fulladt koncertjük óta többször nyilatkozott nehéz anyagi helyzetéről, most azonban róla szólalt meg egy barát. 

A Fekete Vonat visszatérő koncerje nem úgy sikerült, ahogy azt a szereplők várták, Mohamed Fatima és Beat is csalódottak voltak, az anyagi elszámolással adódtak problémáik. A rapper azóta többször megszólalt nehéz helyzetéről, most azonban egy szomszéd tálalt ki arról, mi történt Beat körül. Állítólag akkor változott nagyot, amikor megtudta, hogy nagykoncertjük lesz.

A Fekete Vonat koncertje nem úgy sikerült, ahogy várták Forrás: L.L. Junior Instagram

"Beat teljesen kifordult magából, amikor megtudta, hogy nagykoncertje lesz, és milliók ütik majd a markát. Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért. Az élettársa szinte éjjel-nappal dolgozott, Beatnek csak ritkán voltak munkái, valószínűleg ez azóta sem változott. Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki" - árulta el a Blikknek egy szomszéd.

Beat korábban elárulta, szakmailag sokat jelentett neki ez a koncert, de anyagilag nem volt számára kifizetődő. "Anyagilag a legmélyebbre kerültem, mert mindent erre tettem fel" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.