Kiderült: ezért áll a bál a Fekete Vonatnál az Aréna koncert után

Forrás: Fem3 -
vita Fekete Vonat koncert Beat Mohamed Fatima L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal az Aréna koncert után is megoszlanak a vélemények arról, hogy teltházas volt-e a szombati buli. Az viszont már kiderült, hogy a zenekar és a szervezők elszámolási vitába keveredtek, aminek az lett a vége, hogy L.L. Junior faképnél hagyta társait, és a Budapest Park koncertet is lemondták.

Ahogy mi is megírtuk, megalakulásának huszonötödik évfordulóját egy nagyszabású koncerttel ünnepelte a roma hiphopegyüttes, a Fekete Vonat, mely a tervek szerint a nyarat megelőzően még egyszer közönség elé lépett volna, erre azonban már nem kerül sor.

Mohamed Fatima Forrás: Fem3

Már a buli előtt sejteni lehetett, hogy a Papp László Sport Arénában meghirdetett Fekete Vonat koncerttel valami nincs rendben, hiszen szinte az összes hazai "A" kategóriás celeb, kezdve Ábel Anitától Tóth Veráig, Zalatnay Cinin át Vastag Csabáig mindenki az eseményt hirdette az Instagram- oldalán. Ez a hatalmas mértékű promóció leginkább arra utalhatott, hogy nem úgy fogynak a jegyek, ahogy azt gondolták - írja a Bors. Ennek ellenére nagy tömeg jelent meg az Arénában, és úgy tűnt, mindenki elégedetten távozott.

A buli után két nappal írta ki először L.L. Junior a közösségi oldalaira, hogy ez volt az utolsó közös koncertjük. A poszt sokakat meglepett, és mindenki az okokat találgatta, amire nem is kellett sokáig várni: maga Fatima írta ki, hogy ő és Beat nem kaptak gázsit a koncert után.

Fatima hozzászólását ide kattintva lehet elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.