Galambos Lajost mentő szállította a börtönbe - megszólalt egy szemtanú

mentő Galambos Lajos börtön
A trombitaművész mentőautóval érkezett a baracskai börtönbe délelőtt 10 óra körül. Lajcsi az egészségi állapota miatt a büntetése halasztását kérvényezte, ám a bíróság első- és másodfokon is elutasította a kérelmét.

A hírességnek eredetileg Kecskemétre, a „parkettásba" kellett volna bevonulnia, de a helyszín és az időpont végül megváltozott.

LifeTV

Galambos Lajost 2017-ben vádolták meg 30 millió forint értékű áramlopással, 4,7 millió forint értékű földgázlopással és 16 millió forint értékű vezetékes vízlopással. Bár hivatalosan senki nem vallott ellene, és közvetlen bizonyíték sem volt, így is elítélték. Jó magaviselet esetén a három és fél éves büntetést harmadolhatják, ráadásul 4 hónapot már letöltött előzetesben 2015-16-ban, így leghamarabb jövő év végén szabadulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.