Ufót fotóztak III. Károly király koronázásán - Fotó

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr -
fotó UFO III. Károly koronázása III. Károly király
Szombaton koronázták királlyá III. Károlyt. A nagy eseményen a brit királyi család, számtalan híresség mellett földönkívüliek is jelen lehettek - állítja egy brit férfit, aki a bérlakása emeletéről fotózta le őket. 

A történelmi esemény egyik fontos pillanata volt, mikor a koronázás után a britek új uralkodója, Károly király és Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyén köszöntötte a népet. Ekkor került sor a színpompás légiparádéra is, amely a palota felett haladt el. Ezt örökítette meg Simon Balson: az elkészült fotón azonban más is feltűnt neki.

"Néhány fotót készítettem a limehouse-i bérlakásom 13. emeletéről, miközben a gépek átrepültek. Az időjárás rossz volt, így nem voltak madarak a levegőben, és nem igazán láttam a repülőgépeket, ezért csak később néztem meg őket. Ekkor észrevettem azt a furcsa tárgyat, és csak arra gondoltam, hogy mi a fene ez. Javítottam a képen, és megpróbáltam növelni a specifikációt, hogy lássam, mi az. Úgy néz ki, mint egy lebegő makk vagy valami hasonló"

– mondta a brit férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.