Újabb brutális kutyatámadás: ezúttal egy 11 éves kisfiú került kórházba

dreamstime -
Anglia mentőhelikopter Manchester kórház kutyatámadás gyerek
Vasrnap délután a manchesteri Monsallban kutya támadott meg egy 11 éves gyereket. A sérült fiút mentőhelikopter vitte kórházba. Egy nőt letartóztattak, a kutyáját pedig a rendőrök lefoglalták.

A Manchester Evening News értesülései szerint vasárnap délután mentőhelikopterrel, súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a gyereket, akit egy agresszív kutya támadott meg játék közben.

A helyiek megrémültek, nem ez az első eset a környéken.

dreamstime

Az egyik lakó ezt mondta: "A fiam hangos sikoltozást hallott, megfogott, és lerohantunk a lépcsőn. Hallottuk, hogy kórházba vitték a kisfiút, ez egyszerűen borzasztó. Annyira ijesztő, hogy a kutyák az egyik pillanatról a másikra így be tudnak kattanni, ez nagyon veszélyes. Vannak itt kisgyerekek, akik játszanának."

Egy nagyszülő, aki egy közeli utcában él, hozzátette: "Rengeteg rendőr volt a Swanley sugárúton délután 1 óra körül. Hallottuk, hogy egy kisgyereket megmart egy kutya, ezért azonnal felhívtam az unokáimat, mert annyira aggódtam."

Egy közelben élő férfi a közösségi médiában tette fel a kérdést: "Még hány esetnek kell történnie?"

Egy 35 éves nőt a helyszínen letartóztattak. Az ő kutyája támadta meg a gyereket, az őrizetbe vételének az oka, hogy veszélyes kutyát tartott, melyet felett teljes mértékben elveszítette a kontrollt. Az ebet elszállították - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.