"Rémálom az elejétől a végéig" - nem létezett a járat, amire jegyet vett a házaspár

Forrás: Shutterstock -
járat légitársaság gép rémálom
A házaspár nagy álma vált valóra, amikor sikerült megszervezniük utazásukat az Egyesült Államokba, hogy meglátogassák a barátaikat. Az álom azonban egyhamar rémálommá változott. 

Összesen 2 millió 600 ezer forintnak megfelelő fontot költött el Neil és Michele Travis repülőjegyekre maguknak és lányuknak. Az amerikában lévő Fort Lauderdale-be szerettek volna eljutni, hogy végre meglátogathassák a barátaikat. New Yorkig rendben el is jutottak, de ott azzal kellett szembesülniük, hogy nem létezik az a járat, amire át kellene szállniuk.

Bár a légitársaságnak aznap este még indult egy gépe, az azonban tele volt, legközelebb egy 2 nappal későbbi járatra tudták volna őket felültetni. Az anyának másnap sikerült egy American Airlines járatra jegyeket vennie, ám a tortúrájuk ezzel a szerencsével még nem ért véget. A vihar miatt a pilóta nem tudott leszállni, majd bejelentette, hogy a célállomástól 1 óra autóútra lévő Palm Beach-en fogja letenni a gépet, mert elfogyott az üzemanyag. "Egy rémálom volt az elejétől a végéig" - jellemezte útjukat az anya.

Forrás: Shutterstock

Így a házaspár és a lányuk végre megérkeztek, de látogatásuk nem telt aggodalmaktól mentesen, ugyanis rettegtek, hogy visszafelé ismét megismétlődik mindaz, amin már keresztülmentek. Neil és Michele is biztosítékot kért a légitársaságtól, és még az indulásuk előtti napon kimentek a repülőtérre, hogy megbizonyosodjanak arról, benne vannak a rendszerben. Megmutatták nekik, hogy a foglalásuk rögzítve van, így megnyugodtak, de másnap, a gép indulása előtt ismét probléma merült fel. Az apa jegye érvénytelen volt, felesége és lánya pedig nem voltak a rendszerben.

A társaságnak sikerült helyet találnia Neil és Michele számára, a lányuknak azonban nem maradt hely. Szerencsére 40 perccel később volt egy járat, amire foglalni tudtak. A család teljesen felháborodott azon, ami velük történt és azt követelik, térítsék meg az eredeti járatok költségeit, valamint a további repülésekre, taxikra és élelmiszerekre elköltött 1 millió 700 ezer forintnak megfelelő fontot - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.