Már ki is költözött közös szentendrei házukból Krausz Gábor

https://www.instagram.com/gabor.krausz -
Tóth Gabi Krausz Gábor válás énekesnő szakítás
Ahogy megírtuk, véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Előbb a sztárséf, majd az énekesnő közölte a hírt a közösségi oldalán. A legtöbben megdöbbentek, ugyanis a pár nemrég költözött be közös, szentendrei otthonába, gyermekükkel Hannarózával. Gabi és a kislány maradt a házban, a hírek szerint Krausz Gábor költözött ki az ingatlanból. 

Gabi tavasszal adta hírül, hogy megvették álomotthonukat: ahol szép környezetben, békében nevelhetik fel kislányukat Hannarózát. Senki nem gondolta, hogy az álomszerűnek tűnő kapcsolat harmarosan véget ér, mindketten többször posztoltak a felújítás alatt és boldogok voltak, amikor végre belakták a házat.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdán tette közzé, hogy kapcsolatuk véget ért. https://www.instagram.com/gabor.krausz

Gabi és Gábor szerdán rövid posztban tudatta, hogy kapcsolatuknak vége, ám az okokról nem beszélnek.

A Bors úgy tudja, a sztárséf már ki is költözött az új otthonukból. A lap arról ír, szerette volna, ha kislánya a biztonságos, megszokott környezetében marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.