Uri Geller szerint a földönkívüliek teljesen másképp szaporodnak, mint az emberek - Fotón egy meztelen lény

Forrás: Getty Images/Ralf Juergens -
meztelen Uri Geller ufó földönkívüli
Uri Geller fotót mutatott egy meztelen földönkívüliről. A képet egy elhagyatott épület alagsorában készítették, a pucér lény pedig - testi adottságiat tekintve - feltehetően nőnemű.

A világszerte ismert kanálhajlító a képet a Twitterre posztolta. Állítása szerint fotót 2004-ben készítette egy biztonsági őr a mexikói Neuvo Leonban, ahol a múlt hónapban is ufókat láttak az égen. A fotó az egyik barátján keresztül került Gellerhez, a parafenomán pedig meg van győződve arról, hogy a felvétel igazi.

Uri Geller fotót posztolt egy meztelen ufóról Forrás: Getty Images/Ralf Juergens

"Kedves barátaim! Ezt a képet Whitley Strieber barátomtól kaptam. Whitley szerint a kép igazi, ezt több dolog is igazolja. Pont úgy néz ki, mint azok a lények, akik elrabolták őt 1985-ben. Jól látható, hogy az idegennek vaginája van. Az ufók nemi szervéről eddig nem nagyon lehetett olvasni, mert nagyon kevesen látták őket, főleg meztelenül. Teljesen máshogy szaporodnak, mint az ember. El sem tudom képzelni, mit csinálhatott ez a lény pucéran egy elhagyott mexikói épület alagsorában. Az biztos, hogy az éjjeli őr valamiben megzavarta őt" - írta Uri Geller a fényképhez.

Uri Geller szerint hamarosan földönkívüliek érkeznek a Földre. Erről egy bejegyzést is posztolt közösségi oldalán, sőt, a NASA-nak is üzent.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.