Uri Geller biztos benne, hogy léteznek idegenek - a saját szemével látta

Forrás: AFP/Valery Hache -
UFO Uri Geller vallomás földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uri Geller azt állítja, hogy léteznek idegenek, és neki is volt már rendkívüli találkozása. Arról is meg van győződve, hogy az Egyesült Államok kormányának van anyaga a földönkívüliekkel kapcsolatban.

Az előadóművész azután szólalt meg az idegenekkel kapcsolatban, hogy Scott Bray, az amerikai hírszerzés igazgatóhelyettese azt mondta: az Egyesült Államok kormányának nincsenek UFO-maradványai.

Uri Geller azonban meg van győződve arról, hogy az Egyesült Államok kormányának van anyaga a földönkívüliekről, és bízik benne, hogy a kormány ezt végre beismeri. Még 1974-ben ő is találkozott földönkívülivel, miután a CIA beszervezte őt. Egy különös tárgyat kellett a kezébe fognia, és elmondania, mit érez.

Israeli-British performer Uri Geller, who plays in the TV show "Staya Erusa", poses, on April 8, 2008, during the 45th edition of the MIPTV, the world's audiovisual and digital content market, in Cannes, southern France. TV, Internet, mobile phone, video game and advertising execs from around the globe gather in this Riviera seaside resort to brainstorm about how to propel their converging worlds into the future. AFP PHOTO VALERY HACHE / AFP PHOTO / VALERY HACHE Forrás: AFP/Valery Hache

"Fémes volt, sima, gyöngyszerű, szivárványt tükröző bőrrel. Amikor tartottam, rezgéseket éreztem. Olyan érzés volt, mintha lélegezne... mintha élne" – idézi a Daily Star a bűvész nyilatkozatát. Hozzátette, zavarja az idegenek létezését bizonyító dokumentumok lassú nyilvánosságra hozatala, de a kormány attól tart, hogy az emberek nem tudnák kezelni a valóságot.

A 75 éves mentalista korábban már azt állította: pontosan tudja, mikor fognak megérkezni hozzánk az idegenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.