Pimaszul rohangált a patkány a McDonald’s-ban: sikoltoztak a vendégek

McDonald's hatalmas patkány Notting Hill Gate ijedtség London
Hatalmas patkány zavarta meg az étkezőket egy McDonald's-ban Londonban: az álat pimaszul rohangált, a vedégek meg sikoltoztak. 

Hatalmas patkány szaladgált egy Mc Donald's-ban, és annál is nagyobb ijedtséget okozott az egység egy Notting Hill-i éttermében. Luke Scottszeptember 5-én ugrott be a helyi McDonald's-ba a londoni Notting Hill Gate-ben, mert egy vaníliás turmixra vágyott. Miután kiderült, hogy a turmixgép elromlott, a 48 éves férfi éppen távozni készült – egészen addig, amíg olyan hangos és rémült kiáltást nem hallott, hogy azt hitte, éppen kirabolják az éttermet.

Gyorsan kiderült azonban, hogy a rémületet nem fegyveres rablók, hanem "csak" egy patkány okozta, ami pimaszul rohangált az étkezők lábai körül. Miután az emberek túljutottak az első ijedtségen, egyből elkezdték fotózni az állatot.

Nagy ijedtséget okozott Londonban a patkány Forrás: Kennedy News & Media/Kennedy News & Media/Kennedy News & Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.