Pék kapta el a tolvajt, aki 800 ezer forintnyi euróval akart meglépni Kecskeméten

Forrás: Thinkstock -
pék tolvaj rendőrség Kecskemét
Egy kecskeméti pékség alkalmazottja értesítette a rendőröket múlt vasárnap reggel arról, hogy visszatart egy tolvajt a munkahelyén.

A péknek a szomszédos épületben lévő irodában akadt dolga hajnalban, és a legnagyobb meglepetésére szembe találta magát egy idegennel.

Nagyon meglepődött, de mire reagálni tudott volna, az ismeretlen behatoló elszaladt. Ám nem üres kézzel távozott, magával vitte az alkalmazott kabátját, benne közel 800 ezer forintnyi euróval. A jelentős kár ellenére a pék mégsem hívta rögtön a rendőröket, hanem folytatta a munkát - közölte a rendőrség.

Pék kapta el a tolvajt, aki 800 ezer forintnyi euróval akart meglépni Kecskeméten Forrás: Thinkstock

Három órával később azonban úgy döntött, hogy pihen egyet, és ismét az irodába ment. Amikor belépet egy szempár nézett vele farkasszemet a sarokból. A pék felismerte, hiszen nem sokkal korábban ugyanez a férfi járt a szobában.

Akkor meglépett a tolvaj, de a pék ezúttal felkészültebb volt, és nem hagyta, hogy elfusson, és elé állt. Kollégája közben értesítette a rendőröket, akik gyorsan a helyszínre vonultak. A nyomozók előállították és őrizetbe vették a 29 éves férfit. Gyanúsítottként hallgatták ki lopás elkövetéséért, az elvitt értékek egy részét pedig megtalálták, és visszaadták a tulajdonosának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.