Tóth Gabi Krausz Gábor Ady Endre
Már több mint egy hónapja, hogy előbb Krausz Gábor, majd Tóth Gabi bejelentették, tönkrement a házasságuk. Az egykori pár már az Instagramon sem követi egymást, de az valószínűnek tűnik, hogy azért rá-ránéznek egymás oldalára. 

A napokban például az énekesnő és a sztárséf - aki elhagyta közös otthonukat - is ugyanazzal a szöveggel posztolt a közösségi oldalukon – szúrta ki a Ripost.

"New Chapter – Új fejezet" - írta ki először Gabi az Instagramra, utalva ezzel új kapcsolatára. Krausz Gábor szintén posztolt egy új fotót, ugyanezzel a szöveggel.

Most pedig Gabi egy rejtélyes üzenettel jelentkezett, Ady Endre, Az Úr érkezése című versét osztotta meg a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

"Mikor elhagytak, mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul átölelt az Isten" - idézte Adyt az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.