Ijesztő tüneteket tapasztal Britney Spears: visszafordíthatatlan az állapota

Forrás: AFP/Valerie Macon -
tünet fájdalom Britney Spears idegkárosodás oxigén
Visszafordíthatatlan idegkárosodása van Britney Spearsnek, az állapota gyógyíthatatlan, azonban ő megtalálta azt a módszert, ami segít neki. 

Britney Spears elárulta, komoly egészségi problémával küzd, olyasmivel, ami nem gyógyítható: károsodtak az idegei. Erről Instagram-oldalán nyilatkozott az énekesnő.

Forrás: AFP/Valerie Macon

„Idegkárosodást okozhat, ha nem jut elég oxigén az agyadba... az agy szó szerint leáll, bla-bla-bla, régi történet... , amikor ott voltam azon a helyen, nem vettem levegőt... az idegkárosodás a test egyes részeit elzsibbasztja" - írta sejtelmesen Britney. Elárulta, teste jobb oldala károsodott és hetente háromszor ébred arra, hogy a keze el van zsibbadva, a fájdalom pedig a halántékában a legerősebb. Azt is elárulta azonban, hogy mi segít neki.

„Vicces, de amikor táncolok, nem érzem a fájdalmat" - mondta a válófélben lévő Britney, aki hozzátette, nem mozog úgy, mint egykor, de örül, annak, hogy javulást tapasztal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.