Javier 2027-ben ragadt időutazónak vallja magát és most olyan dolgokat árult el a jövővel kapcsolatban, ami hatalmas megdöbbenést váltott ki a közösségi médiát használók körében. 

Javier 2021-ben jelent meg az online platformokon, ahol azt állította, hogy hat évvel a jövőbe utazott, ahol megdöbbenve tapasztalta, hogy ő az egyetlen élő ember a bolygón.

Azóta több felvételt is megosztott magáról, miközben a kihalt utcákon csatangol, olyan helyeken, ahol máskor hemzsegnek a turisták.

Többen kételkednek az időutazó hitelességében, többen azt írták, hogy csak arról lehet szó, hogy nagyon korán ébredt fel, ezért nem lát magán kívül senkit az utcán.

A férfi azonban nem tántorít, most újra jelentkezett unicosobreviviente felhasználónévvel, legújabb videójában újabb bizonyítékokkal támasztja alá, hogy ő az utolsó élő ember a Földön. Megmutatta az óráját, amelyen látható volt az idő, valamint az is, hogy az utcán nem mászkált senki, az autók ugyan az út mellett parkoltak, de forgalom nem volt - írja a Daily Star.

Rögzítsen másnap ugyanabban az időben, és nézze meg, hogy ugyanazok az autók és motorkerékpárok vannak-e ott" - írta az egyik hozzászóló, aki még mindig kételkedik abban, hogy az időutazó igazat mond-e.

Mások pedig azt írták, hogy a felvételen egyértelműen látszik, hogy az épületekben néhány hely ég a villany, ami arra utalhat, hogy nem Javier az egyetlen élő személy.