"Ő volt a fény az életünkben" - megszólalt a 15 évesen halálra késelt lány családja

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Elianne lány késelés család
Megszakadt a 15 éves Elianne családjának szíve, miután a lányt halálra késelték. Iskolába indult a tinédzser, de már nem érkezett meg.

A tinédzser éppen iskolába tartott az angliai Croydonban, amikor tegnap reggel 8:30 körül megtámadták a Wellesley Roadon.

A rendőrök a hívástól számított két percen belül a helyszínen voltak, de az ők és a mentők erőfeszítéseinek ellenére a tinédzsrer a helyszínen meghalt. A szemtanúk szerint Elianne egy barátját próbálta megvédeni, amikor egy fiú nyakon szúrta egy machetével. „Mindenki sírt és sikoltozott" - mondta egy szemtanú a tragédiáról.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

A lány családja szívszorító nyilatkozatot tett a történtekről. „Összetört a szívünk a lányunk értelmetlen halála miatt. Elianne volt a fény az életünkben. Ragyogó volt és vicces, imádták őt a barátai. Csak 15 éves volt, és az egész élete előtt állt, reményekkel és álmokkal volt teli a jövőt illetően. Mostanra azonban minden álom szertefoszlott. A mi életünk is szétesett, a tágabb családunkéval együtt."

A nyomozás jelenleg is zajlik, a feltételezett elkövetőt azonban az eset után 75 perccel már el is fogta a rendőrség - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.