Díjat számolt fel az étterem a "rossz gyerekek" után: "Azt mondták, menjünk a Burger Kingbe"

Forrás: Shutterstock -
étterem szülő díj rossz gyerek
Felháborodottan osztotta meg éttermi élményét egy család: "rossz szülői magatartásuk" miatt büntetést szabtak ki rájuk.

Olykor kihívás lehet a szülők számára étterembe menni a gyerekükkel, hiszen nem mindig tudnak egy helyben maradni a kicsik. A legtöbb helyen ebből nem csinálnak gondot, játszósarokkal várják a gyerekeket, ám akad olyan étterem, amelyik sokkal kritikusabb és egyáltalán nem tűri az általuk nem helyénvalónak bélyegzett viselkedést. Egy amerikai, georgiai étteremben különdíjat számolnak fel azoknak a szülőknek, akik szerintük nem tudják kontrollálni a gyerekeiket.

Egy felhasználó a Redditen osztotta meg az étterem extra díjait, például pénzt számolnak fel a 6 fő feletti társaságokra, arra, ha valaki meg akarja osztani az ételét, és felnőtt pótdíjat fizettetnek a szülői felügyeletre képtelen felnőttekkel.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az online vélemények szerint ez nem új gyakorlat ennél az étteremnél - írja a The Sun. „A tulajdonos kijött és közölte velem, hogy 50 dollárt számít fel a gyerekeim viselkedése miatt" - írta egy vendég.

A tulajdonos hatalmas jelenetet rendezett az egész étterem előtt, mert a gyerekeink »átrohantak az éttermen« - lent voltak a folyónál... azt mondták nekünk, hogy »menjünk a Burger Kingbe vagy a Walmartba«, és hogy rossz szülők vagyunk. A »rossz gyerekekért« 50 dollár pótdíjat kell náluk fizetni. Mi egy 21 fős csoport voltunk, a pincér nem győzött elnézést kérni tőlünk. Szörnyű üzleti gyakorlat, soha nem térünk vissza" - írta egy másik vendég az étteremről, amely egy folyó partján található.

„Ha van gyereked, mindenképpen kerüld el ezt a helyet" - figyelmeztetett egy másik vendég.

"Adult surcharge: For adults unable to parent - Felnőtt pótdíj: felnőtteknek, akik képtelenek a fegyelmezni" Forrás: toccoariversiderestaurant.com/

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.