Egy volt kebabosnál dolgozó felfedte az igazságot: ez történik a forgó hússal zárás után.
Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta a közösségi médiában, hogy pontosan mi történik a maradék hússal akkor, amikor eljön a zárás ideje. A népszerű online fórumon, a Redditen érdeklődött egy felhasználó arról, hogy mi lesz a nyárson maradt alapanyaggal, miután vége a műszaknak. Egy tag azzal viccelődött, hogy „ott hagyják, ahol van", és a külső réteget egyszerűen leborotválják másnap, mielőtt az első vendég megérkezik.

Ekkor csatlakozott a diskurzushoz egy volt dolgozó, aki a következőképp reagált a fenti felvetésre:
Évekig dolgoztam egy kebabosnál. Nem tévedsz nagyot"- állítja. Hozzátette, a legtöbb helyen ügyelnek arra, hogy este már ne kelljen kicserélni a nyársat, de olykor azért mégis előfordul. Ilyenkor letakarják a húst, másnap pedig újra felmelegítik, majd levágnak róla két réteget. Leszögezte, teljesen biztonságos a fogyasztása.