Újabb megdöbbentő részlet derült ki a Titan tengeralattjáró tragédiájáról: megszólalt az asszony, aki a férjét és a fiát is elvesztette

Forrás: AFP/Handout -
kisfiuk búvárhajó halál Titan tragédia
A Titan tengeralattjáró tragédiájáról újabb megdöbbentő részlet derült ki: Christine Dawood beszélt erről, aki elvesztette férjét és fiát is a balesetben.

A Titan mélytengeri búvárhajó egy magán tengerkutató vállalkozás tulajdonában volt, és június 18-án merülés közben roppant össze több ezer méter mélységben öt emberrel a fedélzetén, miközben a Titanic roncsait közelítette meg. A búvárhajót napokig keresték, abban a reményben, hogy utasait épségben kimenthetik. A katasztrófában mind az öt ember meghalt.

A Titan búvárhajó a Titanic roncsa közelében tűnt el öt emberrel a fedélzetén Forrás: AFP/Handout

Egy anya, aki elvesztette férjét és fiát a tragédiában, beszélt arról a szívfájdalmáról, hogy magára maradt.

A 48 éves Christine Dawood hét hónappal a tragédia után sem tudja feldolgozni férje, Shahzada és kisfiuk, Suleman halálát.

Az utolsó emléke az, hogy a fia és a férje beszálltak a tengeralattjáróba.

Eredetileg ő ment volna a férjével,

de a koronavírus miatti halasztás alatt a fiuk betöltötte a 18. életévét, és ő akart az apjával tartani.

Christine szerint a férje nagyon izgatott volt és a fia is örült, hogy apjával lehet, bár a nagynénje szerint Suleman az apjának akart megfelelni, ezért szállt be a tengeralattjáróba, de valójában rettegett az utazástól.

Megözvegyültem, és elvesztettem egy gyermeket, pedig még 50 éves sem vagyok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.