Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? lábápolás pedikűr szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény lábfejek! Jönnek-mennek egész nap: dolgoznak, gyerek után szaladgálnak, edzenek, pedált nyomnak, magas sarkúba préselődnek, lépcsőn rohangálnak, sorban állnak, majd fáradtan ugyan, de még hazahoznak minket. Egy kimerítő nap után nincs jobb, mint ledőlni az ágyra, szusszanni egyet és egy kicsit felfrissíteni a lábainkat.

Íme pár otthoni fortély:


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IMUd1m2mj9dm0iKV

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!






Thinkstock
Thinkstock

Gyerekkoromban mindig vasárnap vágta le anya a körmeinket, amíg néztük a Walt-Disneyt a tévében a húgommal. Ekkor legalább nyugton voltunk. Azóta is a vasárnap a szépítkezős napom. Arcpakolás, körömápolás, ez az esti rutin. Hétfőn pedig szépen festett és ápolt lábakkal vágok neki újból a lépcsőn rohangálásnak, sorban állásnak, magas sarkúba préselődésnek - meg úgy összességében a hétnek.

Hogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.htmlHogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.htmlHogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.htmlHogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.htmlHogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlHogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.