Csodás hajvíz a ragyogó tincsekért

frizura hajvíz Takács Nóra haj Hogyan legyek jó nő? szépségápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje csodás hajvizet készíteni, hogy ne csak a természet, hanem a hajkoronánk is feléledjen így tavasszal. A citrom, csalán és almaecet hármasa gondoskodik arról, hogy hajunk egészséges, ragyogó és erős legyen.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lzVwrUX0Wvb6h83N

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!



Alakítsd át régi, megunt balerinádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130313-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-masnis-es-bajuszos-balerinat.htmlÍgy hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlKészíts díszpárnát fillérekből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130228-hogyan-legyek-jo-no-csinald-magad-diszparna-filc-anyagbol.htmlÍgy készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.