horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

A Kos először meglepődik a Skorpió szenvedélyességén, aki erőteljesen vonzza őt hivalkodó szexuális energiájával - éppen addig, amíg ki nem szimatolja, hogy a Skorpió véglegesen magához akarja kötni. A Skorpió köztudottan féltékeny, és ezt a szabadságszerető Kos - aki mindenkit meg akar hódítani -, korlátozásnak érzi. Szerelmük tehát rövid időre elsöprő erővel, hatalmas lánggal ég, de a szerelem múltán mindkettőjüknek lehullik a hályog a szeméről. A Skorpió érzelmileg eltávolodik a mindenkit csábító Don Juan-Kostól, nem hajlandó osztozkodni senkivel. A Kos pedig elmenekül a Skorpió sötét, számára levegőtlen, egykor-édes börtönéből.
Szerelmük nagyon intenzív és szenvedélyes, csakhogy a Skorpiónak sokkal nagyobb az érzelmi igénye, mint a Kosnak. A Skorpió szeret kettesben lenni a választottjával, a Kos pedig nem bírja sokáig egy helyben egyvalakivel, még akkor sem, ha szerelmes. Emiatt konfliktusok alakulhatnak ki közöttük. Ha már nem százszázalékos a kapcsolatuk, akkor először a Skorpió lép ki belőle. Ő ugyanis a végletek embere: vagy teljesen egészen akarja a másikat, vagy sehogysem - középutat nem ismer. Neki teljes odaadásra van szüksége, csak akkor tud érzelmileg feloldódni. Nagyon erős benne az érzelmi kontroll, fontos számára a bizalom és a megbízhatóság. A Skorpió abszolut birtokolni akarja a Kost, akinek ez a terhére lesz egy idő után.

Szex

Nagyon fontos kapcsolatukban a szex, fontosabb, mint a többi jegynél. Nagyon sokat és szenvedélyesen szeretkeznek, vágyuk az idő múltával sem lankad. Tabu nem létezik számukra, bármi előfordulhat.

Barátság

Tűz (Kos) és víz (Skorpió) jegy nagyon ellentétesek egymással, de egy dologban megegyeznek: mindketten nagyon erősen szubjektív beállítottságúak, annyi különbséggel, hogy a víz jegyek mások lelkiállapotába is könnyen bele tudják élni magukat, míg a tűz jegyek hajlamosak az önzésre. Akkor alakul ki közöttük bizalmas viszony, ha a Skorpió beengedi a Kost a személyes szférájába. A Skorpió már az első pillanatban eldönti, hogy megbízhatatlannak és ellenszenvesnek találja a Kost vagy pedig szimpatikus és vonzó számára. Egy biztos: ha egyszer a Skorpió a barátjává fogad valakit, akkor azért mindent megtesz, és akkor egy nagyon szoros és bizalmas baráti kapcsolat alakulhat ki közöttük.

A Skorpió és a Kos, ha nem barátai, akkor ellenfelei egymásnak. Közömbös kapcsolat nem igazán létezik közöttük. A Skorpiót messziről megismerni erőteljes kisugárzásáról. Szenvedélyes természete kihívó szempárban, konok arckifejezésben és határozott kiállásban ölt testet. A Kosnak szintén szúrós, vesébe látó tekintete van, tehát egyenlő ellenfelei egymásnak. Először csak kerülgetik a másikat, mint macska a forró kását, aztán kezdetét veheti a "harc". Csipkelődő, ugrató megjegyzéseket tesznek a másikra, mindaddig, amíg el nem dőlt, ki az erősebb, az akaratosabb, a keményebb.

Munka

Általában konfliktusokkal teli a munkakapcsolat, hiszen mindketten erős személyiségek. Ami miatt mégis jól tudnak összedolgozni, az azért van, mert míg a Kos látványosan szeret domináns szerepben tetszelegni, addig a Skorpió meghúzódik a háttérben, és onnan irányít. Ezt olyan mesterien teszi, hogy hiába a Kos a főnök, sokszor tudtán kívül a Skorpió akaratát teljesíti.

Tanács

A Skorpió mindenképpen kevésbé próbálja birtokolni, irányítani a Kost, engedje kicsit szabadon. A Skorpió próbáljon megbízni a Kosban, és jobban teszi, ha nem rendez túl sok féltékenységi jelenetet, mert a Kos hamar elmenekül. A Kos pedig ne szítsa tovább a Skorpió féltékenységét, mert a Skorpió bármit képes megtenni, ha érzelmeiben bántják meg.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.