horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Ha létrejön közöttük a szerelem, akkor az csak a különbözőségükből táplálkozhat. A Vízöntő bolondos, mulatságos és nagyon eredeti udvarlási módszere először ugyan meghökkenti a Bikát, de később már kifejezetten tetszik neki. A Bika magabiztos, őszinte és természetes lénye vonzza a Vízöntőt, egy idő után azonban a Bika nyitott könyvvé válik a szemében. Ez azért baj, mert a Vízöntő az izgalmakat szereti, és addig tetszik neki bárki, amíg nem tudja kiismerni. A Bika pedig nem igazán tud megbízni a Vízöntőben, ezért visszafogja érzelmeit. Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten ellentétes a Vízöntő független életszemléletével, aki előbb-utóbb menekülni fog a Bika karmai közül. A Bika nem ígéreteket akar, hanem bizonyítékot: magát a szeretett nőt vagy férfit érinteni, simogatni, a Vízöntő pedig mindig új és új ingerek után néz, számára unalmas a hosszú távú édeskettes. A Vízöntő kíváncsi és mindent kipróbáló természetétől egyáltalán nem idegen a kaland, amit, ha egyszer kiderül, a Bika soha nem fog tudni elfelejteni, sőt, még bízni sem fog tudni a Vízöntőben. Ez a kis kaland, bármennyire nem jelentett is semmit a Vízöntőnek, a kapcsolat végét jelentheti. Kapcsolatuk legtöbbször szép, de rövid életű, ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó.

Szex

Szeretik és gyakran ki is élvezik a földi örömöket, főleg a szexet. A Vízöntő extrém ötleteit azonban nem biztos, hogy a Bika mindig favorizálja. A Bika nagyon érzéki, de ő érzelmekre, babusgatásra vágyik, a Vízöntőnek ehhez nemigen van türelme.

Barátság

Nem éppen a legtökéletesebb párosítás. Szörnyen különböznek. A Bika szereti a kézzelfogható, racionális dolgokat, és nem túl szentimentális. Szeret jókat enni, inni, aludni, szeretkezni. Nos, ez utóbbi a Vízöntőnek sincs ellenére (sőt!), viszont inkább otthon van a gondolati síkon elérhető gazdagság, semmint a földi javak világában. Igazából a Vízöntőt nem kötik le a racionális, mindennapi vágyak. A Vízöntő egy különc, sokak számára bolond. A Vízöntő tele van ötletekkel, filozófiával, illúziókkal és különleges vágyakkal. Sokszor nem tudja, mit akar, csak azt: mit nem akar. Igazából semmit nem akar, ami számára összefügg a szokásossal, a mindennapival, a közönségessel, a szürkével, az unalmassal. A Bika meg éppen azt szereti, amit mindenki, amit másoktól is látott, amit ő megszokott, ami neki bevált, és iszonyú nehezen változtat. A Vízöntő képtelen meglenni a folyamatos változtatások, a folytonos újdonság érzése nélkül. A Bika megőrül, ha folyton változtatnia kell. A Vízöntő szabadságelvű, és ki nem állhatja, ha magyarázatra kényszerítik. A Bika szereti tudni, hol bóklászik a partnere a nap minden percében, ha nem tudja, nem bízik benne, ha nem bízhat benne, akkor elhidegül. A Vízöntőnek annál inkább tetszik valami, minél szokatlanabb, a Bikának annál inkább, minél inkább megszokta. Egy tipikus Bika és egy tipikus Vízöntő nem is hosszú idő után megőrül egymástól.

Munka

Munkakapcsolatuk sem mentes a konfliktusoktól. A Vízöntő számára egyébként sem jelent semmit az a szó: tekintélytisztelet, és minden főnökkel egyenrangúnak érzi magát, a Bika főnökkel szemben ez a magatartás még jobban kiütközik. A Bika ugyanis olyan főnök, aki nem ereszti hosszú pórázra a beosztottját, és nem sok teret enged a szabad, szokatlan, eredeti gondolatoknak. A Vízöntő pedig telve van extrém és furcsa ötletekkel, de sajnos a Bika főnök ezt nem fogja értékelni. Ha pedig a Vízöntő a főnök, akkor hiába próbálja a Bikát önálló munkára buzdítani, hiába várja tőle a vadabbnál vadabb probléma megoldási technikákat, a fantáziadús ötleteket, sajnos, csalódást fog okozni. Ráadásul még a Bikát idegesíteni is fogja a Vízöntő főnök meghatározhatatlan utasításai, hiszen a konkrét feladatokat szereti, esze ágában sincs még azt is kitalálni, hogy akkor most mit is kellene tennie.

Tanács

A Bika tanulhat egy kis spontaneitást és rugalmasságot a Vízöntőtől, a Vízöntő pedig változtathatna kiszámíthatatlanságán. Ha a Vízöntő szeretné meghódítani a Bikát, akkor legjobb, ha elhalmozza őt ajándékokkal. Ha a Bika sokáig szeretné sokáig maga mellett tudni a Vízöntőt, akkor ne féltékenykedjen és engedje szabadon - ebben az esetben mindig vissza fog térni hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.