párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmük sokszor gyorsan fellángoló és hamar elégő. A Vízöntőnek hamar feltűnik a hatalmas szexuális kisugárzású Skorpió. Ahogy felfigyelt rá, ostromolni is kezdi, a Skorpiónak pedig tetszik a Vízöntő eredetisége, dinamikus fellépése. Imádják egymást, kipróbálnak minden olyan dolgot, amit mások soha nem tennének meg, egymást viszik a lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe. Nagyon élvezik egymás társaságát, a Vízöntő teljesen át tudja magát adni a pillanatnak, és bármire hajlandó. A szerelem múltával azonban a Skorpió szenvedni fog a Vízöntő figyelmetlenségétől. A Vízöntő nagy szabadságigénye sem tesz jót a kapcsolatuknak, a Skorpiónak egyáltalán nincs ínyére a Vízöntő nagy függetlensége, és valószínűleg sok félreértés lesz a különböző elvárások miatt. A Skorpió ugyanis egy nagyon szoros, nagyon mély kapcsolatra vágyik, amibe minden energiáját belefekteti, a Vízöntő pedig szabad és független kapcsolatot szeretne, hiszen ott vannak a barátai, akik nagyon fontosak neki. És nagyon zavarja majd a Vízöntőt, ha a Skorpió megpróbálja őt kisajátítani. Emellett a Vízöntő nem éppen a hűségéről híres, a Skorpió pedig el nem tudja képzelni, hogy legyen valaki harmadik a kapcsolatukban. Akkor inkább véget vet a kapcsolatnak, fájjon az bármennyire.

Szex
Nagy örömet találnak mindketten a testi élvezetekben, és felszabadult, kalandos lesz a testi szerelmük is. Szeretnek új, minél érdekesebb dolgokat kipróbálni.

Barátság
Vagy nagyon jó barátok lesznek, vagy nagyon nem jönnek ki egymással. A Skorpió egyébként is hajlamos a végletességre, végletes érzelmekre a barátságban is, már elsőre eldönti, hogy valaki nagyon szimpatikus neki, vagy ki nem állja a másikat. A szükségleteik nem éppen azonosak: a Vízöntő egy független, szabad kapcsolatra vágyik, mind barátságban, mind szerelemben, a Skorpió éppen az ellentéte: mindent vagy semmit az élet minden területén. Ha valakinek a barátja lesz, azért a legnagyobb áldozatokra képes, míg a Vízöntő szereti elhessegetni a felelősséget. Az élet napos oldalát szereti, ahol nincsenek muszájok, nincsenek kötelezettségek, és minden a spontán döntésen és a hangulaton múlik. A Vízöntő tulajdonsága, hogy ha egyszer megbeszél egy időpontot a találkozásra egy adott helyen, akkor egy biztos: abban az időpontban és azon a helyen nem lesz ott. Persze, ezt nem gonoszságból teszi, csak éppen nem szereti önmagát korlátozni, és mindig az éppen őt érő ingernek engedelmeskedve megy a feje után, és bele sem gondol, hogy neki valami kötelezettsége van: legtöbbször bizony el is felejti. A Skorpiónak nagyon sokat számítanak az ígéretek, ő soha nem ígérne meg olyat, amit nem tud vagy nem akar betartani. Ebből sok feszültség és sértődés lehet, hogy a Vízöntő nem tartja be a szavát, a Skorpió ezt személyes támadásnak veszi, úgy gondolja, hogy ő nem olyan értékes a Vízöntő számára, hogy ezt megtegye érte.

Munka
Ha a Vízöntő a főnök, akkor folyton meglepi a Skorpiót a merészebbnél merészebb ötleteivel, ami tulajdonképpen tetszik a Skorpiónak, az viszont már kevésbé, hogy a munkában is elég szeleburdi és szétszórt, sokszor hangulatember a Vízöntő. Ami az egyik pillanatban még jó volt, az a másik pillanatban már halálos bűnnek számít. Ha a Skorpió a főnök, akkor elég kemény kezű vezetőről van szó, aki nem nagyon tudja tolerálni a Vízöntő elnagyolt munkáját, és nem adja meg azt a szabadságot, amit a Vízöntő a munkájában is szeret. Sokat felügyeli, ami nagyon nem tetszik a Vízöntőnek.

Tanács
Ha hosszú kapcsolatot szeretnének, akkor a Vízöntőnek jobban át kell adnia magát az érzéseinek és a kapcsolatnak, többet kell figyelnie a Skorpióra, különben elhidegül tőle. A Skorpiónak pedig arra kell vigyáznia, hogy ne sajátítsa ki a Vízöntőt túlságosan, hogy több szabadságot adjon neki, különben elmenekül a kapcsolatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.