szexbotrány Arnold Schwarzenegger megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden mi is beszámoltunk arról, hogy Arnold Schwarzeneggernek viszonya volt az egyik háztartási alkalmazottjával, és a románcból egy kisfiú is született. Most kiderül, ki volt a szerető.

Mildred Baena húsz évig dolgozott Arnold házvezetőnőjeként, viszonyuk pedig nem csak futó kaland volt. Rendszeresen találkoztak, a románcból pedig egy gyermek is született, aki ma már 10 éves. A kisfiú kísértetisesen hasonlít az apjára - minden vonása, mozdulata, alkata Schwarzeneggert idézi.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Az ötven éves Baena most igazi sztár lett - világhíres szeretője révén hamarosan pénzügyi gondjai is megoldódnak, hiszen minden talk-show, magazin és pletykalap őt akarja majd. A méretes keblekkel megáldott egykori házvezetőnő férjnél volt a románc alatt - 2008 februárjában vált el akkori párjától. Kapcsolata Schwarzeneggerrel a 90-es évek végén kezdődött, de a gyermeket jó pár évig titkolta a színész elől.

Tipp! Lehetetlen sztárpárok, nézd meg, hogy mutat Leonardo DiCaprio Marilyn Monroe oldalán! Katt ide!



Érthető módon mindez nagyon megviselte Maria Shrivert, Arnold feleségét, aki huszonöt év házasság után hagyta el férjét. "Ez most egy nagyon fájdalmas és szívszaggató szakasza az életemnek. Anya vagyok, és a kisfiúért aggódom a leginkább. Az ő számára is annyi megértést, elfogadást és nyugalmat kérnék, mintha az én gyermekem lenne. Közben próbálom újjáépíteni az életünket, és várom, hogy begyógyuljanak a sebek" - nyilatkozta az eset kapcsán Maria, akit a sztárral közös gyermekei is maximálisan támogatnak.

Az egykori Mr. Universe politikai munkássága végével most ismét bevenné Hollywood-ot, hiszen nem sok esélye lenne visszatérni a kormányzósághoz. Szexuális kicsapongásairól állítólag évtizedek óta pletykálnak az álomgyárban - 2003-ban azzal gyanúsították, hogy viszonyt kezdett a légikisérőjével, akinek szintén fia született a sztártól. Ezt később cáfolták, de nem zörög a haraszt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.