Háromszor próbált megszökni Charlene Wittstock az esküvő elől

esküvő házasság hercegnő Charlene Wittstock Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlene Wittstock háromszor is megpróbált elszökni Albert monacói herceggel kötendő esküvője elől.
Forrás: AFP
Forrás: AFP


Egész Monaco esküvői lázban égett július elsején, amikor II. Albert herceg, Monaco uralkodója feleségül vette Charlene Wittstock dél-afrikai úszónőt. Lehet, hogy mégsem volt ok az ünneplésre?
Charlene többször megpróbált megszökni az esküvő előtt, mert nem akart házasságot kötni a herceggel. Charlene első hercegnői feladata nem volt éppen könnyű: hivatalosan is ki kellett állnia Albert herceg mellett az esküvő előtt kirobbant apasági botrányok kapcsán. Ehhez úgy tűnik, nem sok kedve volt az arának. Albert hercegről nem sokkal a fényes esküvő előtt derült ki, hogy legalább kettő, de lehet, hogy több törvénytelen gyermek apja. A nászút után az újdonsült férj kénytelen lesz DNS-tesztet csináltatni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Le Journal du Dimanche francia lap szerint Charlene hercegnő először még májusban próbált elszökni. Akkor, amikor Párizsba repült, hogy felpróbálja esküvői ruháját. Az ara a párizsi nagykövetségre menekült, sikertelenül. Másodszor a Forma-1-es monacói futam alatt akart elmenekülni a házasság elől, majd múlt héten a nizzai reptéren egy helikopterrel szeretett volna lelépni. Végül mégis meggyőzték a "szökevény" menyasszonyt a házasságról, és a lap szerint egy megállapodás is született a pár között. Ettől függetlenül azért biztos, ami biztos, lefoglalták Charlene útlevelét, aki pénteken így mégiscsak kimondta az igent.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.