Megszólalt az exférj: "Amyvel beteges, függő módon szerettük egymást"

házasság szex haláleset ex-férj szerelem Amy Winehouse kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Winehouse exférje megtörte hallgatását - most először szólalt meg az énekesnő halála óta. Blake Fielder-Civil az Amyvel való kapcsolatát betegesnek jellemezte - mindig is veszekedtek egymással a drogok miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Blake Fielder-Civil - akit nem engedtek ki a börtönből, hogy részt vehessen az énekesnő temetésén - egy Amyről szóló televíziós dokumentumfilmben a múlt héten azt mondta: "Intenzíven és valószínűleg nagyon egészségtelen, függő módon szerettük egymást, szenvedélyesen, tüzesen. Szexuálisan teljes összhangban voltunk. A heroin és a párkapcsolat nem fér meg egymással. Lehetetlen. Ha nem jutsz pénzhez, bűnöző leszel, és igen hamar börtönbe kerülsz. Így nem lehet élni. Nem lehet fenntartani a szerelmet, ha állandósul a harc a drogért."

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



A 32 éves Blake tagadja azokat az állításokat, miszerint ő a felelős az énekesnő folyamatos visszaeséséért, de azt elismerte, hogy ott volt, amikor Amy először próbálta ki a heroint: "Rávetette magát, mint kacsa a nokedlire, ugyanolyan, mint én... Ez egy addiktív dolog, amitől jól érzed magad. Nem tudom megmondani, hogy Amy hogyan érezte magát, de ha úgy, mint én, akkor élvezte..."

A gyászoló rab - aki két évig volt Amy férje - azt állítja, rendszeres kapcsolatban volt a sztárral a válásuk után is. Elmondása szerint halála előtt egy nappal is hívta őt Amy. Azt kérte tőle, hogy engedje meg neki, hogy meglátogassa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Azt is kiderült az Amy Winehouse: The Untold Story című dokumentumfilmből, hogy mi történt, amikor a házaspárt 2007-ben a Sohóban véresen lefotózták: "Volt egy nézeteltérésünk, kifogytunk az anyagból, összetörtem egy üveget, és elvágtam magam egy szilánkkal. Ő csak nézett rám, félelemmel vagy szeretettel, vagy bármi is volt az, egyfajta lojalitással, aztán ő is ugyanezt tette magával. Én kiborultam, és az kiabáltam: "B... meg!"

Blake jelenleg 32 hónapos büntetését tölti az Armley börtönben, fegyveres betörésért.

Tipp! Bikiniben ünnepelték a celebek Bódi Sylvit! Nézd meg képgalériánkat!



Közben Amy egyik barátja, a glamourmodell Aisleyne Horgan-Wallace elárulta, Amy arról álmodott, hogy feleségül megy barátjához, Reg Travisshez (35), és gyermekeket szül neki. Aisleyne azt mondta a People Magazinnak: "Amy mindig mondta, hogy nem akar több lenni, mint egy háziasszony. Gyerekeket szeretett volna, otthon lenni velük, és nevelni őket.
A hírnév nem érdekelte, nem vágyott rá, ő a zene szeretetéért létezett. Mindegy, hogy milliók előtt állt, vagy csak egy helyi pubban, boldog volt, hogy felléphet, de amire igazán vágyott, az a család volt. Szerette Reget, és remélte, hogy vele fogja leélni az életét. Reg volt számára a 'nagy Ő', a pozitív vonal az életében. Mi mindannyian így gondoljuk - a barátai, a családja és a lemezkiadó vezetői is. Szörnyű, hogy épp akkor halt meg, amikor rendeződni látszott az élete, és a legboldogabb időszakában volt, amiben valaha láttam őt."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aisleyne nem vett részt Amy temetésén. Azzal vádolják, hogy együtt bulizott Amyvel a halála előtti napokban.

"Én a magam módján búcsúzom Amytől. Azt mondták, nem volt elég hely a temetésen, de valójában Amy szülei azt gondolják, együtt buliztunk a halála előtti napokban. Ez nem igaz. Jó pár héttel a halála előtt már nem láttam őt. Azért adom ezt az interjút, hogy az emberek úgy emlékezzenek Amyre, ahogy én. Meg akarom gyászolni a barátom, akinek hatalmas szíve volt és a legnagyobb művész volt, akit valaha ismertem."

Aisleyne-t Amy lakása környékén is látták sírni, miután értesült barátja haláláról.

Aisleyne Amy napi szokásairól is mesélt: "A kedvenc tévéprogramja a Countdown volt, amire mindig beállította az óráját, de szerette az EastEnderst is. Szerette a fűszeres ételeket, imádta a döner kebabot és a chipset a közeli gyorsétteremből. Nem volt napi rutinja, amint felébredt felkelt, megreggelizett, és nekiállt írni. Egyszerűen csak tette, amit akart."

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.