Először árulta el az Oscar-díjas színésznő, hogy miért fogyott le

diéta fogyás Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hudson még igazi tömör gyönyör volt a Dreamgirls (2006) című zenés filmben. Azóta azonban nagyot fordult a világ a varázslatos hangú énekes-színésznővel...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer negyven kilótól szabadult meg a zenés sikerfilm óta, és most az is elmesélte, mi sarkallta őt a fogyókúrára. A huszonkilenc éves sztár szerint, amikor először végigvonult a vörös szőnyegen, egyáltalán nem tudatosult még benne, hogy ő duci: "Sosem felejtem el, a riporternő azt kérdezte, hogyan érzem magam Hollywoodban túlsúlyosként. Emlékszem, azt gondoltam magamban: Ő meg most kihez beszél?" - mesélte az énekesnő.

A fordulópontot a kisbaba hozta meg: Jennifer 2009-ben terhes lett, de súlyfeleslege miatt senki nem vette észre, hogy nő a pocakja: "Mi történik itt? Senki sem látja, hogy gyerekem lesz?" - tette fel magának a kérdést Jennifer. Fia születése utána azonban minden megváltozott és mindent megváltoztatott. Vasakarattal, kemény diétával, rengeteg sporttal elérte, hogy negyven kilóval kevesebbet nyomjon. Most pedig már bármit felvehet, amiről korábban nem is álmodott: fehér, testhez álló ruhában vagy csíkos szettben is bombacsinos Jennifer Hudson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.